Zerostock Opkopers

We zien dat er veel bedrijven zijn die te maken krijgen met voorraden die niet gebruikt worden. Dit kan gaan om voorraden die helaas niet verkocht kunnen worden, maar ook om de opslag van bepaalde spullen voor op kantoor. Het zou natuurlijk ideaal zijn als je deze spullen zou kunnen verkopen om zo toch nog omzet te genereren. Om hiervoor te zorgen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk voor je klaar als opkoper voor alle soorten goederen op het gebied van voorraden van bedrijven en organisaties. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Lees dan snel verder, hieronder laten we het je namelijk allemaal zien!

De rol van de opkoper

Goed, laten we maar eens beginnen bij de belangrijkste vraag. Wat doen wij als opkoper eigenlijk? Zoals in feite al wel duidelijk is aan de naam ben je bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van alle mogelijke soorten goederen en producten. Dit doen wij met name voor bedrijven die te maken krijgen met grootschalige voorraden die zij niet kwijt kunnen. Voordat je de spullen van de hand doet geven bij je vooraf al het bedrag voor de spullen. De spullen zelf worden bij jouw bedrijf worden opgehaald. Dit zorgt ervoor dat je hier zelf eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Het is zelfs mogelijk om bepaalde afzetgebieden aan te geven waar de producten niet verkocht mogen worden. Hier zal ons team vervolgens rekening mee houden bij de verkoop.

Welke spullen kunnen er worden opgekocht?

Je vraagt je wellicht af welke soorten spullen er verkocht kunnen worden aan ons als verkoper. Het is op de eerste plaats mogelijk om langs te komen voor het verkopen van diverse soorten voorraden en horeca inventarissen. Gebruik je deze voorraden niet dan kun je deze voortaan verkopen voor een mooie prijs. Het is daarnaast mogelijk om spullen te verkopen die vallen onder de grootschalige partijhandel. Tevens kunnen er grote machines verkocht worden. Aangezien deze producten een zeer specifieke waarde hebben moet er altijd een waardebepaling op worden gemaakt voordat er iets kan worden verkocht. Hier zal ons team je nog veel meer over kunnen vertellen.

Ook een waardebepaling aanvragen?

Voor het verkopen van bedrijfsmeubilair, voorraden of machines zit je bij ons als opkoper altijd goed. Binnen het bedrijf hanteren wij een gratis waardebepaling. Dit maakt het mogelijk om gelijk in kaart te brengen voor hoeveel geld jij de spullen zou kunnen verkopen. Wij streven er naar om de waardebepaling de volgende dag nog uit te voeren. Dit maakt het mogelijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen over de verkoop. Mocht je bepaalde vragen hebben over de manier waarop wij te werk gaan dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We staan namelijk klaar om je verder te helpen. Door ons te benaderen als opkoper ben ook jij in staat om geld te verdienen aan voorraden die je toch niet gebruikt!

Partijhandel verkopen via Zerostock